Trainingen en workshops

Trainingen
Er zijn veel verschillende soorten en maten mindfulness trainingsprogramma’s. Onze trainers zijn gecertificeerd in diverse basistrainingen (MindfulWerken, MBSR, MBE) en verdiepingstrainingen (MBCL, Interpersonal Mindfulness). Daarnaast hebben we ook eigen programma’s ontwikkeld.
Een programma bestaat meestal uit zes tot acht bijeenkomsten van een dagdeel verspreidt over een periode van 2 tot 3 maanden. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een programma dat bestaat uit 3 tot 4 trainingsdagen.

We kijken graag samen met jou welke variant en aanpak het beste aansluit bij jouw organisatie. Onze trainingen en workshops kunnen we ook online verzorgen.

Al onze trainingen en workshops zijn ervaringsgericht. De theorie staat in dienst van de praktijk. We geven korte theoretische uitleg en toelichting hoe iets werkt en je gaat vooral zelf oefenen zodat je weet hoe jij het kunt gebruiken voor jouw ontwikkeling. We werken zowel met actieve werkvormen als met meditatie en andere reflectie- en inzichtsoefeningen.


Inspirerende workshops
Hieronder een aantal voorbeelden van workshops die we voor jouw organisatie kunnen verzorgen.

Kennismaking met mindfulnes
Je krijgt uitleg over wat mindfulness is en gaat kennismaken  met verschillende soorten mindfulness oefeningen. Je ervaart wat mindfulness is.  Na afloop van deze bijeenkomst kan je zelf verder oefenen met ons platform: mindfulness app.

Inzicht in stress
Weet jij hoe stress werkt en impact heeft op je dagelijks functioneren? Je onderzoekt wat voor jou gezonde manieren zijn hoe je kan omgaan met stress. We trainen verschillende mindfulness oefeningen die je zelf direct kunt toepassen.

Vitaliteit
Hoe zorg jij er voor dat je bruist van de energie en lekker in je vel zit? Je krijgt uitleg over wat vitaliteit is en hoe je vitaliteit positief kunt beïnvloeden. Je onderzoekt welke acties je kunt ondernemen op fysiek, emotioneel en mentaal gebied.

Inzicht in talent
Wat is talent en wat is jouw talent? In deze workshop ontdek wat jouw unieke talent is en hoe je hier meer gebruik van kunt maken op het werk. Door je talent bewust in te zetten op het werk groei je als professional en neemt je werkplezier toe.

Growth Mindset
We hebben allemaal een growth mindset en een fixed mindset. Leer zien hoe dit bij jou werkt zodat je zelf opgeworpen blokkades kunt wegnemen en meer in je kracht komt.

Innovatie en co-creatie
Hoe zorg je dat je de oude manier van denken loslaat en echt gaat gaat co-creëren en innoveren? In deze workshop maak je kennis met een aantal vernieuwende aanpakken die je daarna zelf in  je werk kunt toepassen.

De kunst van luisteren
In deze workshop maak je kennis met de kunst van luisteren. Het verbeteren van de kwaliteit van luisteren helpt je om beter samen te werken en makkelijker resultaat te boeken.

Positieve psychologie  
Maak jij al gebruik van de inzichten van de positieve psychologie? De positieve psychologie wordt een steeds belangrijkere richting in de wetenschap. Er zijn interessante en opmerkelijke onderzoeken over technieken en oefeningen die je kunt toepassen om met meer plezier te leven en werken. 

Leren ontspannen en beter slapen
Ontspannen en beter slapen kunnen we allemaal wel eens gebruiken in onze hectische maatschappij. Je leert technieken en oefeningen om te ontspannen en beter te slapen. Na deze workshop kun je dit verder trainen met ons platform: mindfulness app.